woensdag 15 juli 2020 Het weerDetails
GetijdenDetails

Wettelijke vermeldingen

Rechten en wettelijke vermeldingen

De website www.hardelot-tourisme.com is een uitgave van de Dienst voor Toerisme van Neufchâtel-Hardelot

Dienst voor Toerisme van Neufchâtel-Hardelot
476, avenue François 1er
62152 Neufchâtel-Hardelot
Tel. 33 (0)3 21 83 51 02 - Fax 33 (0) 3 21 91 84 60

Rechten Ontwerp

Nash and Young - 44/46 avenue de Flandre - 59700 Marcq en Baroeul

© Pictos Iconfinder

Vertrouwelijk

De Dienst voor Toerisme van Neufchâtel-Hardelot en z’n website www.hardelot-tourisme.com verbinden zich ertoe om geen informatie die u aan ons meedeelt door te geven aan derden. Die informatie is vertrouwelijk. Ze wordt enkel gebruikt voor interne diensten en voor de verwerking van uw aanvraag.

Informatica en vrijheden (CNIL)

Overeenkomstig de wet inzake informatica en vrijheden van 6 januari 1978 beschikt u over het recht om uw persoonlijke gegevens die op u betrekking hebben te verbeteren. Het volstaat voor ons om dat te doen via e-mail.

Links en partnersites

Deze links op de website www.hardelot-tourisme.com kunnen de gebruiker doorsturen naar andere externe sites waarvan de inhoud geenszins onder de verantwoordelijkheid valt van de website www.hardelot-tourisme.com.

Rechten

Alle teksten, commentaren, werken, illustraties en beelden die voorkomen op de website www.hardelot-tourisme.com zijn auteursrechterlijk beschermd en zijn ook intellectuele eigendom, en dit wereldwijd. Op deze manier en overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek op de Intellectuele Eigendom, mag men deze alleen gebruiken voor private doeleinden, tenzij dit anders en beperkter zou zijn bepaald in het wetboek inzake de intellectuele eigendom. Elk ander gebruik is een vorm van namaak en wordt bestraft krachtens de wetgeving inzake de Intellectuele Eigendom behoudens voorafgaande toestemming van de Dienst voor Toerisme van Neufchâtel-Hardelot. Elke volledige of partiële weergave van de website www.hardelot-tourisme.com is strikt verboden. Elke poging daartoe zal worden vervolgd.

Door te surfen naar de website www.hardelot-tourisme.com, verbindt de internetgebruiker er zich toe om de volledige inhoud te kopiëren of te downloaden, behoudens voorafgaande en uitzonderlijke toestemming van de eigenaar.